"de Kunst van Klank" workshop

 

Soundhealing Ligconcert

“de Kunst van Klank”

Een Soundhealing ligconcert of Soundbath is in stilte, floaten op de trillingen van de klankschalen, sjamandrum, gongs en andere klankinstrumenten. Tijdens de sound- healing mag je thuiskomen bij jezelf, voelen, loslaten en toe-laten, heerlijk liggend op een zacht matras. Een akoestisch meditatieve en helende reis en jij hoeft even helemaal niets te doen...

Wat is soundhealing in “de Kunst van Klank”?

Beleven van beelden, kleuren, licht, trilling en heling…

Soundhealing werkt helend en transformerend, is al eeuwenoud en is “de Kunst van Klank” in zijn puurste vorm. Energie gaat in het lichaam vrij stromen door de kracht van de trilling die ontstaat door het aanslaan en bespelen van diverse instrumenten. Hierdoor ontstaat er harmonie in de energie en een diepe meditatieve staat waardoor het lichaam ontspant. 

Het omarmen van de zachte klanken,de resonantie en het puur te zijn in jouw ruimte geeft jouw het gevoel van te mogen reizen in ontspanning, meditatie en emotionele heling.

Tijdens de soundhealing verblijf je liggend  op een heerlijk zacht matras.

Na afloop is er onder het genot van een heerlijke Ayurvedische thee & lekkers ruimte om te delen of in stilte te blijven. 

Advies na de soundhealing:

*drink voldoende water, neem je eigen ruimte in, douche jezelf af of neem een verkwikkende  duik in natuurwater

Inschrijven via whatsapp 0683160486  / 25 euro pp.

Liefs Mirjam & Yvonne

 

© 2016 - 2024 Happy New Me | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel