Soundhealing

Soundhealing Ligconcert

Een Soundhealing ligconcert is in stilte, floaten op de trillingen van de klankschalen, sjamandrum, gong en andere klankinstrumenten. Tijdens de sound- healing mag je thuiskomen bij jezelf, voelen en loslaten, heerlijk liggend op een zacht matras. Even helemaal niets te doen...

Wat is soundhealing?

Soundhealing werkt helend en transformerend. Energie gaat in het lichaam vrij stromen door de kracht van de trilling die ontstaat door het aanslaan van diverse instrumenten. Hierdoor ontstaat er harmonie in de energie en een diepe meditatieve staat waardoor het lichaam ontspant. Emotionele healing ontstaat door de het therapeutische effect van de diverse klanken, hierdoor ontstaat er ruimte voor heling en loslaten of  zelfs toe- laten. 

Het omarmen van de zachte klanken, de resonantie en het puur te zijn in jouw ruimte geeft jouw het gevoel van te mogen reizen in  de ontspanning, meditatie en heling.

Tijdens de soundhealing verblijf je liggend  op een heerlijk zacht matras, in een warme ruimte. 

Na afloop is er onder het genot van een heerlijke ayurvedische thee ruimte om te delen of in stilte te blijven. 

Advies na de soundhealing:

*drink voldoende water, neem je eigen ruimte in, douche jezelf af of neem een duik in natuurwater

Het is mogelijk een prive- sessie, Klankschaalmassage,Yin soundhealing & massage of een groeps soundhealing op locatie te boeken.

 

Hollistic Wellbeing

"the pure journey of resonance within"

  

 

 

© 2016 - 2024 Happy New Me | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel