Cosmetische Bindweefselmassage

Stevig bindweefsel geeft een huid een jong, strak en rimpelvrij gezicht. Het bindweefsel kun je vergelijken met cement tussen de stenen van een huis. Het cement bestaat uit collageen, elastine en hyaluron. Doordat door huidveroudering dit “cement” verzwakt ontstaat er verlies van volume en stevigheid. De rek gaat er uit. Met als gevolg huidverslapping en rimpels. Bindweefsel verbindt en ondersteunt tevens ook organen, gewrichten en spieren in het lichaam. Daarnaast beschermt bindweefsel de huid tegen infecties en speelt het een grote rol bij het wondgenezingsproces.

De Massage

Een Cosmetische Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek met als doel het zelf genezend vermogen van de huid te prikkelen. De techniek wordt ook wel fitness voor het gezicht genoemd. Een intensieve knijp -en roltechniek stimuleert de doorbloeding waardoor de fibroblasten (cementfabriek) aan het werk worden gezet tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine. De mastcellen (vochtfabriek) produceert meer Hyaluron waardoor de huid beter vocht vast houdt en voller wordt. Verklevingen worden losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Tevens verhoogt de massage de opname van werkstoffen in de huid. De behandeling is pittig. Het gevoel is verschillend per persoon. Sommigen ervaren de behandeling als pijnlijk anderen vinden het juist ontspannend. De behandeling wordt toegepast op het gezicht, hals en decolleté. De huid kan wat rood zijn en strak aanvoelen, of zelfs wat beurs. Dit verdwijnt binnen een paar dagen.

Unieke Huidverjonging

Dit is een uitstekende en manier om de huidconditie te verbeteren. Werkt doorbloedend, cel vernieuwend en activeert de huidstofwisseling. De huid wordt strakker en steviger met minder lijntjes en rimpels.

Fitness

Na één behandeling ziet u direct resultaat. Om effectief resultaat te bereiken en te behouden wordt een kuur geadviseerd van min. 6 behandelingen, 1 maal per week, afhankelijk van uw huidconditie. Daarna 1 behandeling minimaal om de 4 weken om het resultaat te onderhouden. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

bindweefsel-massage-cosmetisch

© 2016 - 2024 Happy New Me | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel