Synergie Skin

De producten van Synergie Skin komen uit Australië en worden ondersteund door klinische gegevens. Ze zijn volledig vrij van ethisch twijfelachtige ingrediënten. Het assortiment is zeer actief, gebruiksvriendelijk en bovenal verbetert de gezondheid van de huid zichtbaar. Alle Synergie Skin producten worden geconceptualiseerd, gefabriceerd en verpakt onder één dak. Deze unieke methode garandeert dat elk product verzekerd is van hoogste kwaliteit.

Synergie Huid

Synergie Skin biedt een assortiment dat vakkundig is afgestemd op elk type huid. Met meer dan vijftig producten, variërend van actieve serums tot vochtinbrengende crèmes, wordt een cosmeceutisch huidverzorgingsgamma geboden om een ​​biologische en zichtbare verandering in de huid te creëren. Synergie Skin begrijpt dat elk huidtype anders is en gelooft in het belang van een gerichte huidverzorgingsroutine. Van acne tot hyperpigmentatie, de producten pakken alle huidproblemen aan en leveren aan iedereen op elke leeftijd het fantastische gevoel.

Synergie Mineralen

Een cosmeceutisch make-up assortiment met mineralen samengesteld ter verbetering van de huid. Synergie Minerals bevat hoogwaardige zinkoxide- en titaandioxidemineralen voor bescherming tegen breed spectrum UV- en infrarood straling voor alle aan de omgeving blootgestelde huid. Het assortiment is geschikt voor alle make-upbehoeften en omvat beschermende en perfecte foundation, actieve lipglosses, hydraterende blush en bronzers, post-operatieve concealers en zachte, natuurlijke mascara voor de wimpers. Synergie Minerals is echt een functioneel make-upgamma dat uw dagelijkse huidverzorgingsprogramma aanvult.

Synergie Practitioner

Het Synergie Practitioner-assortiment is exclusief voorbehouden aan huidverbeterende praktijken zoals Happy New Me. Het bestaat uit de Specialist Seven - een verzameling essentiële cosmeceuticals, met een hogere dosis aan extra krachtige actieve ingrediënten. Het biedt u als cliënt een stapje meer! 

Synergie Huid voor mannen

Een aantal doelgerichte anti-verouderingsproducten, exclusief voor mannen. Deze producten zijn speciaal samengesteld om de mannelijke huid te beschermen, te herstellen en te voeden en zijn perfect voor zelfs de meest gevoelige huid. Met een dagelijks serum, vochtinbrengende crème en hydraterende lippenbalsem, synergetisch werkzaam om evenwicht te brengen en ter regenatie van de huid, waardoor irritatie (ook na het scheren) wordt verminderd. Synergie Skin For Men is ideale om mannen kennis te laten maken met een huidverzorgingsroutine.

Synergie Professioneel

De klinische sterke gezichtsbehandelingen die in dit assortiment worden aangeboden, zijn geformuleerd om onevenwichtigheden in de huid aan te pakken en de synergie van de huid te herstellen.

synergie-skin-

© 2016 - 2024 Happy New Me | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel