"de Kunst van Zijn " workshop

YIN (Your Inner Nature)

“de Kunst van Zijn”

YIN gaat over het in je kern, in essentie te herinneren wie jij werkelijk van nature bent, Your Inner Nature. Het leven in te ademen en te be-leven. Ga in YIN om  tot in jouw diepste wezen te voelen en jouw innerlijke landschap met zijn stromingen en paden te verkennen. Jezelf opnieuw te ontmoeten, contact te maken en op te laden. YIN:  ‘’de Kunst van Zijn” in zijn puurste vorm.

Wat is YIN-  Yoga?

YIN is een langzame en rustige  en toegankelijke vorm van yoga, vooral liggend en zittend op de yoga-mat. Yin is meditatief, statisch en je blijft langer in de houding waardoor je heerlijk landt in je lijf. Hierdoor ontspant het lichaam, bindweefsel verzacht en energie gaat vrij stromen. Door middel van zachte aanraking, healing en klank ontstaat er een ruimte van loslaten en toelaten. Grenzen verkennen en opzoeken, smelten en verzachten in de houdingen om YIN te beleven. In het moment te zijn en jezelf te omarmen.

TAO YIN

Door YIN te beleven vanuit de Taoistische 5-elementen leer verkennen we onze paden en stromingen, de energie banen of meridianen genoemd. Door in YIN te gaan creeeren we ruimte voor Chi Flow in het lichaam. Emoties ( e= energie, motio= beweging) kunnen vrij gaan stromen en verzachten. In aanwezigheid en be-leving, mindfull te zijn in het hier en nu.

De aanmaak van vocht in het weefsel en de gewrichten wordt gestimuleerd waardoor Yin yoga zeer geschikt is voor mensen met gewrichtsproblemen en verminderde flexibiliteit.

 YIN laat je weer thuis komen in je lichaam, in de verbinding van jouw body-mind en spirit.

Inschrijven via whatsapp 0683160486  / 25 euro pp.

 

© 2016 - 2024 Happy New Me | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel