Quanis Melting Mask

Een heerlijke behandeling waarbij het masker centraal staat met een prachtig eind resultaat.

1e Gexichtsmasker waarbij het masker de Essence wordt

Quanis Melting Essence Mask bestaat voor 100% uit essence gel en bevat geen non-woven materialen waardoor het zich onderscheidt van alle andere traditionele gezichtsmaskers. Het, ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met stoom en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen dan bij reguliere maskers. Op een doeltreffende wijze wordt de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeterd en krijgt deze een instant glow! De quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Multiplier Effect

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar
het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen. Er vindt een beter herstel plaats van de droge huid, pigmentatie, acné en sproeten.

Samenstelling

De ingrediënten:

Sodium Hyaluronate oftewel hyaluronzuur
Deze lichaamseigen stof heeft als eigenschap om vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke
of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden wat daardoor zorgt voor optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid.

Scutellaria Baicalensis Wortel Extract
De Scutellaria Baicalensis is familie van de muntplant en groeit in China en Rusland. Het kruid wordt traditioneel al eeuwenlang gebruikt voor de
verzorging van de huid. Het is een antiallergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.

Magnesium Ascorbyl Phosphate ofwel vitamine C
Dit ingrediënt zorgt voor vermindering van oneffenheden als pigmentatie. Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract, met andere woorden de schil van sinaasappel; Het extract heeft een mild peelende werking.

Squalaan
Met deze stof word je geboren, maar na verloop van tijd maak je er steeds minder van aan. Aangezien Squalaan er van nature al hoort, neemt het lichaam deze stof makkelijk op en wordt een droge huid minder droog en een vette huid minder vet. De natuurlijke balans wordt gewoon hersteld. Het helpt vocht vast te houden in de huid. Verder geeft het je huid een heerlijke glow en een fluweelzacht gevoel.

Astaxanthine (anti-oxidant)
Beschermt tegen beschadiging door UV-straling.

Niacinamide (vitamine B3)
Zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren, deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid
minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat Niacinamide licht exfolieert vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender en zullen fijne droogte lijntjes minder opvallen.

Adenosine Gist
Heeft huidverjongende eigenschappen.

Benieuwd naar hoe deze behandeling verloopt? Kijk dan even naar onderstaand filmpje.

© 2016 - 2021 Happy New Me | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel