Skin Boosting

Effectiever dan cremes, gezonder dan botox

Heb jij last van rimpels, pigmentvlekken of vind je dat je er vaak moe uitziet? is jouw huid dof? Wil je dat je kaaklijn, hals en borstbeen er moois strak en glad uitzien zonder lijntjes, hangende huid of ingevallen hals, maar vind je botox of fillers net even een stap te ver gaan? Maak dan nu kennis met SkinBoosting!

Nieuwe energie voor je huid

SkinBoosting is een nieuwe totaal aanpak van behandelingen , die de conditie van de huid zichtbaar en voelbaar verbetert. Tijdens deze behandeling wordt de huid voorzien van lichaamseigen stoffen als hyaluronzuur, vitamines en minerale zouten. Deze stoffen stimuleren de huid zich te vernieuwen. Kortom de huid krijgt nieuwe energie waardoor deze mooier, vitaler en gladder wordt op een natuurlijke manier. Je gaat weer stralen!

Effect van SkinBoosting: De vital versie van jezelf

De Werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert. Het zorgt er dus voor dat de huid daadwerkelijk gezonder wordt. Dit zie je aan een verbeterde tonus, stevigheid en teint van de huid. Je huid gaat stralen, wordt zachter en voelt veerkrachtiger aan. Je ziet eruit als jezelf, maar dan vitaler en energieker.

skin boosting

Meer weten?
Informeer naar de mogelijkheden Happy New Me gaat graag samen met jou de uitdaging aan!

© 2016 - 2021 Happy New Me | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel